MaxBet Bonus

MaxBet bonus dobrodošlice kreće i kaže DOBRO DOŠAO CARE – bez rizika na prvom tiketu i još 3 vrste Bonusa u paketu.* Ali to nije sve. U paketu dobrodošlice su i  SPORTSKI, SLOT I MIX BONUSI na čak 3 depozita koje možeš aktivirati odmah!

Aktiviraj Bonus Ovde

MaxBet bonus

18+. Igraj odgovorno. Paket dobrodošlice je promocija važeća za sve novoregistrovane igrače na maxbet.rs u periodu od 29.03.2022. do 01.09.2022. godine.

MaxBet bonus dobrodošlice

MaxBet kladionica je jedna od najpopularnijih u Srbiji, između ostalog i zbog toga što svojim novim korisnicima pruža brojne pogodnosti. Jedna od njih je fantastičan bonus koji mogu osvojiti svi oni koji ispune odgovarajuće uslove.

MaxBet promocijaDetalji
Maxbet bonus dobrodošlice:bez rizika na prvom tiketu i još 3 vrste Bonusa u paketu 

(u slučaju da prvi tiket padne- povrat 100% uloga do 500 dinara u Freebetu!)

Glavni uslovi:18+, novi korisnici
Minimalna uplata za bonus dobrodošlice:500 rsd
MaxBet promo kod:Aktiviraj Bonus

MaxBet promocija– uslovi

Naravno, kako biste osvojili ovaj MaxBet bonus, morate ispuniti sve uslove koji se na njega odnose. Neki od najvažnijih su sledeći.

 • Ova MaxBet promocija važi za one koji su stariji od 18 godina i koji su novi MaxBet online korisnici.
 • Svaki novoregistrovani igrač u slučaju prvog nedobitnog tiketa sportskog klađenja odigranog nakon registracije, stiče pravo na 100% povrat uloga do maksimalnih 500 dinara.
 • Bonus “Prvi tiket bez rizika” je aktivan odmah nakon registracije korisnika i primenjuje se isključivo na prvi odigrani tiket sportskog klađenja.
 • Maksimalni iznos povrata uloga u slučaju prvog tiketa sportskog klađenja koji je zaključen kao nedobitan iznosi 100% uloga do 500 dinara.
 • Freebet sredstva igrač može iskoristiti kao ulog za sportsko klađenje ili slot igre.
 • Povrat uloga se ne primenjuje ukoliko je prvi nedobitni tiket odigran kao sistemski ili je primenjena opcija “Cash Out”.

3 BONUSA NA DEPOZIT PO IZBORU IGRAČA

Svaki novi -registrovani igrač stiče pravo na izbere i  primeni  do 3 bonusa po izboru (po jedan iz svakog od Paketa bonusa: Gold, Silver ili Bronze).

MaxBet 3 bonusa

Kako biste se upoznali sa svim uslovima, molimo vas da posetite zvanični sajt MaxBet kladionice.

Kako zvuči jedno milionče?

Krenula je posebna ponuda i pita Šta bi ti da si MILIONER? Seliš se, putuješ ili šopinguješ?

MaxBet

 od 01.05.2022. u 00:00 do 31.05.2022. u 23:59

 „Šta bi uradio da si milioner” promocija je dostupna za sve registrovane igrače. Sastoji se iz slot i ruet turnira, kao i kalendara bonusa koji sadrži brojne dnevne nagrade.

 • Slot turnir – od 5. 5. 2022. od 15:00 časova do 25. 5. 2022. do 14:59 časova  i .
 • Rulet turnir – od 16. 5. 2022. od 15:00 časova do 25. 5. 2022. do 14:59 časova .
 • Kalendar bonusa – od 1. 5. 2022. od 00:00 časova do 31. 5. 2022. do 23:59 časova.

Za celu ponudu i više informacija o samom bonusu i nagradama, tu je MaxBet.

MaxBet registracija

Ukoliko rešite da napravite nalog na ovom sajtu, znajte da je registracija veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da popunite registracioni formular.

 1. Prvo, treba da kliknete na dugme “Registracija” u gornjem desnom uglu.
 2. Ukoliko ste korisnik Telenora, možete obaviti brzu registraciju tako što ćete ostaviti svoj broj telefona i iskoristiti kod koji će vam stići u SMS poruci da prenesete svoje podatke u MaxBet.
 3. Oni koji nisu korisnici Telenora će preći na popunjavanje formulara i uneti svoje ime i prezime, imejl adresu, i lozinku.
 4. Na kraju, potvrdite da prihvatate opšte uslove korišćenja, da se slažete sa politikom privatnosti i da imate više od 18 godine i kliknite “Sačuvaj”.

Podatke koje ste dali prilikom registracije ćete koristiti za svoj MaxBet login, ne samo na sajtu nego i u MaxBet sport aplikaciji.

MaxBet registracija

Aktiviraj Bonus Ovde

Dostupni sportovi na MaxBet online

Još jedan od razloga zbog kojih je MaxBet kladionica jedna od popularnijih ovde je i mnoštvo sportova koji se mogu naći za klađenje. Najdominantiji su svakako fudbal, košarka, tenis, hokej, rukomet i odbojka. Međutim, naći ćete i brojne druge kao što su snuker, stoni tenis, pikado, američki fudbal, Esport, itd.

Predlažemo vam da posesite stranicu “Top mečevi” jer ćete tu pronaći selekciju najzanimljivijih utakmica koje se odigravaju u toku dana. Takođe, na stranici “Poslednji minut” možete da nađete one utakmice za koje se još samo neko izvesno vreme primaju opklade pre nego što one počnu.

MaxBet Sport

MaxBet sport – klađenje uživo

Za one koji vole klađenje uživo, MaxBet LIVE klađenje stranica bice prava poslastica. Tu će moći da pronađu sve utakmice koje su u toku i da stave svoju opkladu nakon što izaberu savršen trenutak za to. Naravno, na MaxBet LIVE stranici dominiraju fudbalske i košarkaške utakmice, ali u zavisnosti od sezone i tenis, odbojka, stoni tenis, virtuelni fudbal, i sl.

MaxBet live – utakmice uživo

Sada je lako da neke utakmice gledate i na računaru i telefonu, jer ćete moći da ih pronađete na MaxBet LIVE Stream stranici. Naravno, dostupnost mečeva zavisi od više faktora, ali u svakom slučaju na ovoj stranici ćete u svakom trenutku pronaći sve one koji su dostupni.

MaxBet aplikacija

Još jedna pogodnost koju MaxBet online pruža je MaxBet aplikacija. Idealna za sve one koji preferiraju da se klade na svojim telefonima i tabletima, MaxBet aplikacija pruža sve ono što i sajt, samo u mobilnom okruženju. Aplikacija je dostupna i za Android i iOS uređaje, a linkove za preuzimanje možete naći na MaxBet sajtu.

Ukoliko pak ne želite da instalirate aplikaciju, budite bez brige jer je sajt prilagođen mobilnim uređajima. Naravno, ako ste se već registrovali na sajtu, moći ćete da koristite svoj MaxBet login da se ulogujete i preko aplikacije.

Dostupne metode plaćanja

Što se tiče dostupnih metoda plaćanja koje možete koristiti kako biste uplatili sredstva na svoj račun, MaxBet se trudi da pruži svojim korisnicima razne opcije. Naravno, sve ove metode su vam dostupne i za uplatu koju morate izvršiti ukoliko želite osvojiti MaxBet bonus.

 • Platna kartica
 • Tekući račun
 • iPay vaučer
 • E-vaučer (Tenfore)
 • MaxBet vaučer
 • Uplata u poslovnici

Korisnička podrška

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge, možete se obratiti MaxBet korisničkoj podršci koja je dostupna u toku celog dana. Tri opcije su vam na raspolaganju:

Zaključak o MaxBet bonusu

Po našem mišljenju, MaxBet je sa razlogom jedna od najpopularnijih kladionica u Srbiji. Iako većina ljubitelja klađenja u zemlji i dalje preferira da ode do obližnje kladionice i tako uplati tiket, klađenje putem neta sve više doživljava ekspanziju.

MaxBet je to iskoristio i ponudio svojim online korisnicima fantastične uslove. Osim MaxBet bonusa koji mogu osvojiti, oni imaju na raspologanju mnoštvo sportova i vrsta opklada. Ne zaboravimo i odlične opcije kada je klađenje uživo u pitanju, a naravno i gledanje utakmica uživo.

Aktiviraj Bonus Ovde

Pročitajte više: Balkanbet promocija za nove korisnike