MaxBet RS

100% BONUSA DO 50.000 RSD + 100 FREESPINOVA

18+ | Promocija važi u periodu od 6.9.2022. do 31.12.2022. Paket dobrodošlice se sastoji iz Freebet bonusa i poklon spinova koje igrač osvaja nakon uspešne uplate prvog depozita tokom trajanja promocije. Minimalni iznos depozita kojim se igrač kvalifikuje za Paket dobrodošlice iznosi 500 RSD. Freebet bonus i poklon spinovi služe isključivo za igru. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa. Za sve detalje pogledati pravila i uslove promocije.

MaxBet Bonus

MaxBet bonus dobrodošlice kreće i ima novo iznenađenje za svoje igrače – 100% BONUSA DO 50.000 RSD + 100 FREESPINOVA* Ali to nije sve. Paket dobrodošlice sadrži i Freebet bonus i poklon spinove.

T&C: 18+ | Promocija važi u periodu od 6.9.2022. do 31.12.2022. Paket dobrodošlice se sastoji iz Freebet bonusa i poklon spinova koje igrač osvaja nakon uspešne uplate prvog depozita tokom trajanja promocije. Minimalni iznos depozita kojim se igrač kvalifikuje za Paket dobrodošlice iznosi 500 RSD. Freebet bonus i poklon spinovi služe isključivo za igru. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa.

* Za sve detalje pogledati pravila i uslove promocije.

MaxBet bonus dobrodošlice

MaxBet kladionica je jedna od najpopularnijih u Srbiji, između ostalog i zbog toga što svojim novim korisnicima pruža brojne pogodnosti. Jedna od njih je fantastičan bonus koji mogu osvojiti svi oni koji ispune odgovarajuće uslove.

MaxBet promocijaDetalji
Maxbet bonus dobrodošlice:100% BONUSA DO 50.000 RSD + 100 FREESPINOVA
Glavni uslovi:18+, novi korisnici
Minimalna uplata za bonus dobrodošlice:500 rsd
MaxBet promo kod:
* T&C: 18+ | Promocija važi u periodu od 6.9.2022. do 31.12.2022. Paket dobrodošlice se sastoji iz Freebet bonusa i poklon spinova koje igrač osvaja nakon uspešne uplate prvog depozita tokom trajanja promocije. Minimalni iznos depozita kojim se igrač kvalifikuje za Paket dobrodošlice iznosi 500 RSD. Freebet bonus i poklon spinovi služe isključivo za igru. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa.

MaxBet promocija– uslovi

Naravno, kako biste osvojili ovaj MaxBet bonus, morate ispuniti sve uslove koji se na njega odnose. Neki od najvažnijih su sledeći.

 • Ova MaxBet promocija važi za one koji su stariji od 18 godina i koji su novi MaxBet online korisnici u periodu od  6. 9. 2022. do 31. 12. 2022.
 • Minimalni iznos klađenja je 500 dinara i moguće je obbaviti putem platnih kartica (Mastercard, Maestro, Dinacard i VISA), tekućeg računa (e-bankinga), MaxPay dopune (vaučera) i depozite uplaćene u MaxBet poslovnicama.
 • Freebet sredstva igrač može iskoristiti kao ulog za sportsko klađenje ili slot igre, a ne može se isplatiti ili direktno zameniti za novac.
 • Maksimalni iznos u vrednosti od 50.ooo dinara.

Kako biste se upoznali sa svim uslovima, molimo vas da posetite zvanični sajt MaxBet kladionice.

MaxBet registracija

Ukoliko rešite da napravite nalog na ovom sajtu, znajte da je registracija veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da popunite registracioni formular.

 1. Prvo, treba da kliknete na dugme “Registracija” u gornjem desnom uglu.
 2. Ukoliko ste korisnik Telenora, možete obaviti brzu registraciju tako što ćete ostaviti svoj broj telefona i iskoristiti kod koji će vam stići u SMS poruci da prenesete svoje podatke u MaxBet.
 3. Oni koji nisu korisnici Telenora će preći na popunjavanje formulara i uneti svoje ime i prezime, imejl adresu, i lozinku.
 4. Na kraju, potvrdite da prihvatate opšte uslove korišćenja, da se slažete sa politikom privatnosti i da imate više od 18 godine i kliknite “Sačuvaj”.

Podatke koje ste dali prilikom registracije ćete koristiti za svoj MaxBet login, ne samo na sajtu nego i u MaxBet sport aplikaciji.

MaxBet registracija

Dostupni sportovi na MaxBet online

Još jedan od razloga zbog kojih je MaxBet kladionica jedna od popularnijih ovde je i mnoštvo sportova koji se mogu naći za klađenje. Najdominantiji su svakako fudbal, košarka, tenis, hokej, rukomet i odbojka. Međutim, naći ćete i brojne druge kao što su snuker, stoni tenis, pikado, američki fudbal, Esport, itd.

Predlažemo vam da posesite stranicu “Top mečevi” jer ćete tu pronaći selekciju najzanimljivijih utakmica koje se odigravaju u toku dana. Takođe, na stranici “Poslednji minut” možete da nađete one utakmice za koje se još samo neko izvesno vreme primaju opklade pre nego što one počnu.

MaxBet Sport

MaxBet sport – klađenje uživo

Za one koji vole klađenje uživo, MaxBet LIVE klađenje stranica bice prava poslastica. Tu će moći da pronađu sve utakmice koje su u toku i da stave svoju opkladu nakon što izaberu savršen trenutak za to. Naravno, na MaxBet LIVE stranici dominiraju fudbalske i košarkaške utakmice, ali u zavisnosti od sezone i tenis, odbojka, stoni tenis, virtuelni fudbal, i sl.

MaxBet live – utakmice uživo

Sada je lako da neke utakmice gledate i na računaru i telefonu, jer ćete moći da ih pronađete na MaxBet LIVE Stream stranici. Naravno, dostupnost mečeva zavisi od više faktora, ali u svakom slučaju na ovoj stranici ćete u svakom trenutku pronaći sve one koji su dostupni.

MaxBet aplikacija

Još jedna pogodnost koju MaxBet online pruža je MaxBet aplikacija. Idealna za sve one koji preferiraju da se klade na svojim telefonima i tabletima, MaxBet aplikacija pruža sve ono što i sajt, samo u mobilnom okruženju. Aplikacija je dostupna i za Android i iOS uređaje, a linkove za preuzimanje možete naći na MaxBet sajtu.

Ukoliko pak ne želite da instalirate aplikaciju, budite bez brige jer je sajt prilagođen mobilnim uređajima. Naravno, ako ste se već registrovali na sajtu, moći ćete da koristite svoj MaxBet login da se ulogujete i preko aplikacije.

Dostupne metode plaćanja

Što se tiče dostupnih metoda plaćanja koje možete koristiti kako biste uplatili sredstva na svoj račun, MaxBet se trudi da pruži svojim korisnicima razne opcije. Naravno, sve ove metode su vam dostupne i za uplatu koju morate izvršiti ukoliko želite osvojiti MaxBet bonus.

 • Platna kartica
 • Tekući račun
 • iPay vaučer
 • E-vaučer (Tenfore)
 • MaxBet vaučer
 • Uplata u poslovnici

Korisnička podrška

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge, možete se obratiti MaxBet korisničkoj podršci koja je dostupna u toku celog dana. Tri opcije su vam na raspolaganju:

Zaključak o MaxBet bonusu

Po našem mišljenju, MaxBet je sa razlogom jedna od najpopularnijih kladionica u Srbiji. Iako većina ljubitelja klađenja u zemlji i dalje preferira da ode do obližnje kladionice i tako uplati tiket, klađenje putem neta sve više doživljava ekspanziju.

MaxBet je to iskoristio i ponudio svojim online korisnicima fantastične uslove. Osim MaxBet bonusa koji mogu osvojiti, oni imaju na raspologanju mnoštvo sportova i vrsta opklada. Ne zaboravimo i odlične opcije kada je klađenje uživo u pitanju, a naravno i gledanje utakmica uživo.

Pročitajte više: Balkanbet promocija za nove korisnike

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj