Mozzartbet

200% bonus do 45.000 RSD

18+. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrovani igrači, koji do sad nemaju realizovanu uplatu depozita. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara. Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 30.000 RSD. Prava i uslovi korišćenja se važe.

Mozzart sport bonus dobrodošlice

Novoregistrovani korisnici imaće priliku da osvoje HET-TRIK bonus do 200%* na Mozzart sport sajtu. Više informacija o tome šta nudi ova Mozzart promocija nalazi se u nastavku teksta.

Mozzart sport

*18+. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrovani igrači, koji do sad nemaju realizovanu uplatu depozita. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara. Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 30.000 RSD. Prava i uslovi korišćenja se važe. 

Mozzart sport bonus ponuda

Da bi ostvarili pravo na HET-TRIK bonus do 200%* Mozzart sport ponudu, možete već biti registrovani korisnig samo je bitno da iste imali realizovanu uplatu depozita. Nakon toga, korisnici su u obavezi da uplate minimalni depozit od najmanje 500 dinara.

Od prvog depozita, igrači će dobiti 50% bonusa, dok će od drugog ostvariti 100% sve do neverovatnih 200% bonusa koji mogu ostvariti od trećeg depozita. Dodatne informacije u vezi sa ovom Mozzart bonus ponudom igrači mogu pronaći u tabeli prikazanoj ispod.

Mozzart promocijaDetalji o bonusu
Mozzart sport Bonus:200% bonus do 45.000 RSD*
Glavne odredbe i uslovi:18+ novoregistrovani igrači i postojeći korisnici koji po prvi put uplaćuju depozit
Minimalni depozit:500 RSD
Rok za ispunjenje uslova:30 dana
Mozzart bonus kod:
*18+. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrovani igrači, koji do sad nemaju realizovanu uplatu depozita. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara. Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 30.000 RSD. Prava i uslovi korišćenja se važe. 

Korisnici se mogu kladiti na sportove, klasično i uživo, kao i na MLS 6, Moj Broj i Virtualne igre. Naredno poglavlje daje najbitnije odredbe i uslove vezane za pomenutu bonus ponudu.

Mozzart bonus uslovi i odredbe

Najznačajnihi uslovi i odredbe o bonusu mogu se pronaći u listi koja sledi.

 • Bonus je dostupan za novoregistrovane igrače i postojeće korisnike koji do sada nisu uplaćivali depozit.
 • Prava na ostvarivanje bonusa imaju samo punoletna lica.
 • Obavezna suma za odigravanje na klasičnom klađenju je 100% od uplate na tiketima sa minimum 4 para, dok za uživo klađenje obavezna suma predstavlja 25% od uplate na tiketima sa minimum 2 para.
 • Za MLS 6, Moj Broj i Virtuelne, 30% od uplate na nesistemskim tiketima ulazi u sumu za odigravanje.
 • MLS 6 tiketi moraju biti 6/6 dok u igri Moj Broj tiketi moraju imati minimum 3 broja, a tiketi u Virtuelnim igrama najmanje 2 para.

Dodatni uslovi i odredbe o bonusu mogu se promaći na zvaničnom sajtu ovog operatera.

Iznenađenjima nikad kraja jer Mozzartbet je spremio još jednu posebnu ponudu – Happy Monday .

Svakog, ali baš svakog ponedeljka novi bonus te čeka. Bonus dobijen preko Happy Monday Bonusa se ne može naplatiti ili unovčiti jer se može koristiti isključivo za igru- klađenje ili slotove. Bonus možeš podeliti na klađenje ili slot ili da ga prebaciš u celosti, ti sam odlučuješ. Za vise informacija, pogledajte ponudu ili sajt operatera.

18+. Bonus sredstva koja se dobijaju putem Happy Monday Bonusa se ne mogu povlačiti, odnosno isplatiti sa naloga bez igre. Sredstva se mogu koristiti samo za igru na sajtu-aplikaciji. Prava i uslovi korišćenja se važe. Full T&Cs

Posetite Mozzartbet i iskoristite ponudu.

Proces registracije

Registrovanje na Mozzart sport sajtu je brzo i ne zahteva mnogo angažovanja. Lista koju igrači mogu pronaći ispod ovog teksta sadrži neophodne korake za otvaranje naloga.

 1. Otvorite Mozzart sajt i kliknite na dugme Registruj se.
 2. Unesite svoje korisničko ime, mejl adresu i šifru.
 3. Popunite polja sa imenom, prezimenom i datumom rođenja.
 4. Prihvatite uslove korišćenja i odaberite opciju za primanje promotivnih poruka ukoliko to želite.
 5. Pritisnite dugme otvori nalog.
Mozzart Registracija

Mozzart bet ponuda sportova

Na zvaničnom sajtu ovog operatera, korisnici se mogu susresti sa velikom ponudom različitih sportova. Postoji više načina na koji igrači mogu pregledati ponuđene sportove za klađenje.

Pored najaktuelnijih mečeva koji se mogu videti nakon posete sajtu, klikom na dugme Klađenje, korisnici mogu naći sportove poput fudbala, tenisa, košarke, rukometa, odbojke uključujući i Mozzart kvote.

Mozzart uzivo

Mozzart uživo klađenje

Izuzev klasičnog klađenja, korisnici mogu uživati i u klađenju uživo. Da bi pristupili sekciji za Mozzart uživo klađenje, potrebno je da igrači kliknu na dugme Uživo u gornjem delu sajta. Unutar ove sekcije, korisnici se mogu kladiti na najpopularnije sportove među kojima su i Esportovi.

Mozzart bet live stream opcija

Još jedna opcija koju mnogi igrači vole da koriste jeste live stream. Ona omogućava gledanje sportova uživo na samom sajtu operatera. Opcija je dostupna samo za određene sportove i samo za neke mečeve u okviru datog sporta. Igrači mogu proveriti dostupnost ove opcije tako što će potražiti Play ikonicu pored utakmice.

Mozzart aplikacija

Znajući koliko je upotreba mobilnih telefona rasprostranjena, Mozzart sport omogućio je svojim korisnicima korišćenje svoje mobilne aplikacije. Mozzart aplikacija se može preuzeti klikom na željenu ikonicu u zavisnosti od mobilne platforme na dnu sajta. Sama aplikacija omogućava pristup velikom broju opcija kao i lako i efikasno korišćenje.

Mozzart bet opcije za plaćanje

Da bi ostvarili prava na korišćenje nekih od Mozzart promocija, korisnici moraju da se registruju i uplate depozit. Što se tiče same uplate depozita, ovaj operater nudi više načina za to. Imajući ovo u vidu, sledi lista sa prikazom metoda za uplatu depozita.

 • Bankovne kartice (Visa, Maestro, Mastercard, Dina)
 • PaySpot
 • Uplata uplatnicom
 • Uplata u pošti
 • Vaučer

Korisnička podrška

U slučaju da igrači imaju bilo kakvih poteškoća sa korišćenjem sajta ovog operatera, ovaj brend nudi podšku koja je dostupna svih 24 časa. Na kratkoj listi nalaze se opcije za kontakt ovog operatera.

Mozzart sport: zaključak

Na kraju, možemo reći da je ovaj operater jedan od vodećih brendova na našem tržištu. Pored velikog broja sportova i igara, tu je i Mozzart uživo klađenje sa brojnim bonusima za nove i postojeće igrače. Ljubitelji klađenja mogu takođe imati uvid u Mozzart kvote koje se ističu među konkurentima.

Ovaj brend nudi savremene metode za uplatu depozita kao i druge mnogobrojne opcije koje podržava i Mozzart aplikacija. Naravno, ukoliko korisnici imaju nekih pitanja ili problema dok koriste sajt, operater nudi nekoliko kontakt opcija za stupanje u kontakt sa korisničkom podrškom.

Ukoliko vam se dopao ovaj članak i učinio interesantnim, pogledajte i ostale koje smo spremili za vas, Planetwin 365 i MaxBet.

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj