Mozzartbet

Iskoristi HET-TRIK bonus do 200%

18+.Het – trik bonusa predstavlja bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg depozita u roku trajanja promocije. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara. Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit iznosi 5.000 RSD, na drugi depozit 10.000 RSD, a na treći depozit 30.000 RSD. Rok za ispunjenje uslova i otključavanje bonusa je 30 dana.

Planetwin365 promotivni kod

Planetwin365, nažalost nema aktivanu ponudu pa vam preporučujemo da pogledate  ponudu MaxBet operatera.

Dobrodošli u Planetwin365 svet, recenziju pisanu za igrače, garant je uživanju i naletu adrenalina. Čim zakoračite na planetu pobede iskoristite Planetwin365 promotivni kod. Prijavite se, odaberite svoje omiljene sportove i zabava može da počne!

Sasvim je jasno zbog čega je Planetwin 365 jedna od najrenomiranijih kladionica na našem tržištu. Pokriva na desetine različitih sportova pružajući široki spektar mogućnosti svojim korisnicima. Počev od jednostavnih opcija za online klađenje, preko predloženih tiketa uz pomoć kojih možete videti kako se kvote i kombinacije kreću u vašu korist, do Marker Movers odeljka koji vam pruža uvid u dešavanja u realnom vremenu.

U ovom članku pokušaćemo da vas provedemo kroz osnovne stvari kao i korake koje bi trebalo da znate kako biste bez ikakvih problema i vrlo brzo mogli da uživate u Planetwin365 promotivni kod bonusu.

Šta je Planetwin365 bonus kod?

Hajde da malo istražimo Planetwin365 promotivni kod, benefite i uslove koje on postavlja:

Vrsta bonusaOpis bonusa
Planetwin365 bonus dobrodošlice/
Minimalni broj opklada/
Potrebna vrednost kvote/
Maksimalni broj opklada/
Planetwin365 promotivni kod/

Planetwin365 trenutno nema aktivnu ponudu.

Kako aktivirati planetwin365 promotivni kod?

Obzirom da Planetwin365 trenutno nema aktivnu ponudu , ovu su neka geralna pravila koja bi mogla važiti, sve što se od vas očekuje da uradite, kako biste mogli da koristite Planetwin365 bonus  prilikom prijavljivanja:

 • Prilikom aktiviranja naloga unesite željeno korisničko ime i lozinku;
 • Upišite relevantne lične podatke (ime i prezime, adresa stana, adresa elektronske pošte, kao i broj telefona);
 • Prilikom prve registracije posetite neku od poslovnica Planetwin i uz prilog pasoša, lične karte ili vozačke dozvole dobićete prijavni formular;
 • Jednostavnim pritiskom na odgovarajuće dugme za prijavu postajete potencijalni učesnik svih ponuda i nagrada na sajtu;
 • Nakon što uplatite svoj depozit, možete nesmetano uživati u Planetwin365 bonus kod bonusu;

Trebalo bi, ipak, da zapamtite nekoliko stvari u vezi sa Planetwin365 promotivni kod opcijom i profilom. Opklade je moguće polagati samo sa jednog naloga koji sadrži identične podatke. Nalog nije dopušteno prodavati, niti ga prenositi na druga lica. U slučaju zatvaranja profila, sve prethodne opklade moraju biti ažurirane i aktivno stanje na vašem računu mora biti nula. Naravno, verujemo da nije ni potrebno napomenuti da je protivzakonito koristiti novčana i druga bespravno stečena sredstva u svrhu polaganja opklada.

Takođe, jako je važno da znate kako bi pre bilo kakvog klađenja trebalo da proverite je li ono zakonski dopušteno u okviru vaše željene jurisdikcije. Uvek imajte na umu da je neodgovorno klađenje prepreka na putu ostvarivanja velikih novčanih pobeda, te, ukoliko imate bilo kakvih dilema u pogledu ovih pitanja, slobodno konsultujte Pravila koja je za vas pripremio tim ove kladionice, a koja, vrlo lako, možete naći na samom sajtu.

Klađenja na Planetwin365

Katalog proizvoda koji su dostupni konzumerima na ovom sajtu sadrži dosta različitih sportova i vidova polaganja opklada. Igračima na raspolaganju stoji nekoliko mogućnosti:

 • Uživo Klađenja:
  Ovaj vid polaganja opklada pruža mogućnost odabira između četiri vrste sporta. Igrači mogu uživati u uzbuđenjima koje donose fudbalski, košarkaški mečevi, kao i sportske bitke hokejaša na ledu i rukometaša. Celokupni koncept funkcioniše na relativno poznat način i znači da klijenti mogu pratiti utakmice u realnom vremenu na strimovima;
 • Last Minute:
  Svet fudbala je za nijansu zanimljiviji sa opkladama u poslednjem minutu pred početak. Na desnoj strani ekrana, jednostavnim klikom unesite vrednost opklade;
 • Kvote Manje Od:
  Praktično, odličan alat za pretragu koji pruža šansu da podesite vrednost kvote kombinujući ga sa željenim vremenskim limitom. Jednostavno, filtrirajte pretragu pomoću kursora, odaberite sport (košarku ili hokej na ledu) i videćete kvote;
 • Market Movers:
  Ponuda koja je vredna svake pažnje svakako jeste sistem “Promene kvota”. Naime, reč je o svojevrsnom sredstvu koji vam omogućava da povećate šanse za dobitak i pratite opklade drugih klijenata. Da li se kvote menjaju u vašu korist? Koje su najčešće birane opklade? Kakve su realne statistike za pojedine mečeve? Sve ovo možete saznati korišćenjem izvanredne pogodnosti koja vas čeka kao i Planetwin365 Promotivni Kod. Potrebno je da, nakon registracije, odigrade bar 10 opklada mesečno kako biste mogli da aktivirate ovu opciju;

Međutim, to nije sve kada je reč o kladionica kvote sistemima. Predloženi tiketi nude vam informacije o Favoritu, Trileru ili Sigurici. Sve zavisi od vaših ličnih preferencija i želje u datom momentu. Na primer, ukoliko ste ljubitelj talasa adrenalina, sasvim je sigurno da ćete odabrati preporučenu Triler kvotu, a za one mirnijeg duha, tu je Sigurica.

Planetwin365 Sportsko Kladjenje

Planetwin365 dostupni online sportovi

Za razliku od mnogih drugih trenutno dostupnih bukmejkera, Planetwin365 u ovoj godini sadrži na desetine sportova među kojima možete naći svoj omiljeni. Klađenje na evropskom ili svetskom nivou postaje mnogo jednostavnije čak i ukoliko ste poštovalac ili vatreni navijač u nekom manje popularizovanom sportu na našem tržištu, poput kriketa.

Fudbal, košarka, odbojka i rukomet samo su neki od sportova čije praćenje je moguće u ovoj kladionici. Pored njih, treba pomenuti i hokej na ledu, američki fudbal, kriket, tenis, skijanje, borilačke sportove, ragbi. Takođe, kladionica lista sadrži i sasvim netipične aktivnosti koje, možda, nismo imali prilike da susrećemo do sada. Reč je, na primer, o snukeru, ili o filmskim nagradama (ukoliko imate pasiju za pogađanjem glumaca koji će sledeći dobiti ulogu u kakvom filmu i slično).

Osim standardnih sportskih mečeva, kladionica nudi i specijalne oblike tzv. Antepost klađenja sa osnovnim odeljcima za fudbal, američki fudbal, košarku, ragbi uniju, rukomet, snuker, pikado, hokej na ledu, bejzbol, skijanje. Naime, ovakav vid polaganja opklada obično podrazumeva mečeve koji će se odigrati u roku dužem od 15 dana od dana polaganja opklade i uplate. Sa druge strane, bukmejker sadrži i Fudbal specijal opciju – pogađanje pobednika celokupnog takmičenja po podešenim parametrima (npr. Fudbal/Eastern Europe/Slovenija prva Liga). Ovakav vid klađenja pruža neobičan osećaj i, ukoliko želite da ga isprobate, jednostavno kliknite na dugme ispod i registrujte se na Planetwin365 sajtu i ujedno iskoristite i Planetwin365 bonus kod.

Planetwin365 kvote

Kada je reč o kvotama, njih možete pretraživati na različite načine i to sasvim jednostavno. Celi sajt je u tom pogledu jako dobro i jasno organizovan, te je potrebno da odaberete odeljak o Kvotama i željeno takmičenje. Ukoliko želite da među prvima saznate kakve su vaše šanse za pobedu, pratite uputstva i otkrijte gde bi bilo najbolje uložiti svoja novčana sredstva.

Planetwin365 mobilna aplikacija

Danas je gotovo nezamislivo konstantno sedeti sa desktop računarom i pratiti sva dešavanja online. Uslovi savremenog života diktiraju tempo u kome prevagu imaju mobilni telefoni, te je sasvim očekivano da jedan od lidera na našem tržištu, kao što je Planetwin u potpunosti sledi inovativne trendove mobile klađenja u tom smislu. Odlična vest za sve korisnike jeste da možete biti nadomak svih uzbudljivih mečeva u svakom trenutku i na svakom mestu. Celokupna ponuda je prilagođena različitim portabl aparatima, poput Android, Windows, iPhone i Blackberry mobilnih uređaja. Rezultati koje se mogu pratiti direktno kao i last minute ponude dostupni uz praćenje nekomplikovane procedure, a koju možete naći i na samom sajtu.

Planetwin365 mobilna aplikacija

Iako aplikacija trenutno ne biti nađena putem Google Play radnje, opet, možete je koristiti jednostavnim klikom na pretraživač, odlaskom na Planetwin365.rs i odabirom opcije “Dodaj na početnu stranu” ili “Izaberi Planetwin365 za Android”.

Planetwin365 sistem korisničke podrške

Nije potrebno posebno naglašavati kako je način komunikacije kompanije sa klijentima jedan od odlučujućih parametara vezanih za ugled. Čelnici i menadžment Plantwin365 internet kladionice sasvim su svesni te činjenice, budući da je sistem korisničke podrške osnovan sa velikom pažnjom. Ukoliko imate bilo kakav problem, možete se obratiti za to nadležnom timu i, budite uvereni, odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Iako bi, možda, neko rekao kako to što nisu dostupni putem telefona jeste minus, bezmalo nadoknađuju ovu nemogućnost opcijom da ih kontaktirate putem Skype-a i to potpuno besplatno. Naravno, jedan od osnovnih načina poslovne komunikacije i danas, svakako je e-mail adresa [email protected] ukoliko vam se problem ne čini toliko hithim za rešavanje. No, ukoliko ste se našli u bezizlaznoj situaciji, na raspolaganju vam je Live Chat. To je, zasigurno, jedan od najbržih i najisplativijih kanala putem koga možete doći do traženog odgovora bez mnogo lutanja.

Jedna od stvari koja utiče na odabir internet kladionice potencijalnog igrača svakako jeste stalna asistencija bukmejkera i svest o tome da im u svakom trenutku neko može pružiti pomoć. Kladioničari ulažu stvaran novac, ostavljaju validne finansijske i lične podatke i normalno je da za uzvrat očekuju punu sigurnost i podršku. O tome ne morate brinuti kada je reč o Planetwin365 kladionici, iako gotovo sve važne informacije možete naći na preglednom sajtu. Naravno, da biste mogli da koristite pomenute beneficije potrebno je da se registrujete uz Planetwin365 Promotivni Kod klikom na dugme.

planetwin365 kontakt

Planetwin365 – kompanija od poverenja

Firma je na srpskom tržištu prisutna od 2012. godine, neprekidno šireći mrežu poslovnih centara, poštovalaca i klijenata. Jedna od zvezda vodilja ove kompanije jeste održivi biznis kroz poštovanje standarda i normativnih okvira postavljenih od strane Evrospke Unije, a u cilju povećanja transparentnosti, zaštite privatnosti i garantovanje neometanih tokova isplate novčanih sredstava.

Planetwin365 posluje saglasno svim zakonskim propisima koje je donela Republika Srbija, što je čini sigurnim područjem za potencijalne klijente. Način na koji je formulisan proces registracija, podaci koje ostavljaju igrači, kao i sistem zaštite upravljeni su na sprečavanje i prevenciju raznih oblika prevarnih aktivnosti i manipulativnih radnji.

Ono što i sami ističu jeste da su sve uplate i isplate Planetwin365 bonus koda SSL kodirane. Za vas to znači sistem protekcije po najnovijim standardima. Takođe, uspostavljena je i saradnja i poslovanje po pravilima međunarodnog bankarstva, a što obezbeđuje maksimalnu sigurnost korisnika kada je reč o softverima i internet procedurama, a što podrazumeva i online klađenje.

Planetwin365 promotivni kod zaključak

Ne samo što nudi varijetet igara i mogućnosti klađenja na mobilnom uređaju ili računaru, već pruža veliki broj informacija i poseduje izvanrednu transparentnost. Web stranica je dosta dobro osmišljena i prilično precizna. Na sajtu možete odabrati više od deset jezika, veći broj valuta i čak 250 vrsti opklada za svaki pojedinačni meč. Povrh svega, budi izvanrednih 255% na bonus što ne bi nikako trebalo zanemariti.

Možda bi Live Bet opcija za računar mogla biti malo bolja i uvesti opcija za plaćanja putem mobilnog telefona, ali, i pored toga, ovo je više od obične kladionice. Pre nego što počnete da uživate u Planetwin365 promotivni kod opciji i svemu što nudi, proverite da se vaša zemlja ne nalazi na listi onih sa ograničenim pristupom. Bolje je biti korak ispred svih, zar ne? Dakle, dobro se naoružajte informacijama, budite odgovorni, i cela planeta je vaša! Želite informacije i o drugim bonusma? Pročitajte Balkanbet bonus kod dobrodošlice.

 

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj